Matematik
hvad betyder...
19. april 2007 af
mm :) (Slettet)
Hvis en bolds bevægelse kan bestemmes ved ligningerne
x= 4,5t+1,8
y=5t^2016,6t-12,6
og...
t= tiden i sekunder
x = afstand langs x-asken i meter
y= højde over jorden i meter..
hvad betyder så "1,2 < t < 2,1"
Hvad skal man bruge "1,2 < t < 2,1" når man udregner hvor langt bloden bevæger sig langs x-asken og boldens største højde over jorden?
x= 4,5t+1,8
y=5t^2016,6t-12,6
og...
t= tiden i sekunder
x = afstand langs x-asken i meter
y= højde over jorden i meter..
hvad betyder så "1,2 < t < 2,1"
Hvad skal man bruge "1,2 < t < 2,1" når man udregner hvor langt bloden bevæger sig langs x-asken og boldens største højde over jorden?
Svar #3
19. april 2007 af mm :) (Slettet)
Jeg har også fået at vide at boldens hop varer 0,9 sekunder... jeg forstår slet ikke sammenhængen...
Svar #4
20. april 2007 af CPC (Slettet)
Når intervallet er ]1,2;2,1[ er det jo et spil på 2,1-1,2=0,9. Dette er det du har fået oplyst i opgaven. Ligningen beskriver kun et enkelt hop, men bolden hele tiden er i luften. Og dette varer 0,9 sek.
Skriv et svar til: hvad betyder...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
