Matematik
arealer
22. april 2007 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa (: Jeg har her lavet nogle opgaver omhandlende arealer. - er mit svar / løsning. Jeg har benyttet mig af lommeregner (fnInt -metode) samt grafer.
7) find (2 og 1) ? 1/x^2 dx
- 0.5 eller ½
8) Udregn arealet af y= e^-x når x-aksen er imellem
a) x = 0 og x = 1
- 0.63
b) x = 1 og x = 2
-0.23
c) x = 0 og x = 2
-0.87
9) find arealet under y= 2e^-t fra x = 0 til x = 2
-3.73
10) evaluer: (2 og 1) ? 3/x^3 dx
- lommeregneren siger: 1.13 (9/8)
- grafen siger: 1.125 (9/8)
11) Udregn arealet over x-aksen og under y=4-x^2
-? /: 5.33?
13)Evaluer følgende:
a) (pi og 0) ? (sin 3t+2cos 3t)dt
- 6.51
7) find (2 og 1) ? 1/x^2 dx
- 0.5 eller ½
8) Udregn arealet af y= e^-x når x-aksen er imellem
a) x = 0 og x = 1
- 0.63
b) x = 1 og x = 2
-0.23
c) x = 0 og x = 2
-0.87
9) find arealet under y= 2e^-t fra x = 0 til x = 2
-3.73
10) evaluer: (2 og 1) ? 3/x^3 dx
- lommeregneren siger: 1.13 (9/8)
- grafen siger: 1.125 (9/8)
11) Udregn arealet over x-aksen og under y=4-x^2
-? /: 5.33?
13)Evaluer følgende:
a) (pi og 0) ? (sin 3t+2cos 3t)dt
- 6.51
Svar #1
22. april 2007 af Sannaen (Slettet)
* hov.. hehe.
Glemte vidst noget.
Jeg er usikker på resultaterne (derved også min fremgangsmåde) , så hvis nogen vil rette igennem, ville det være rart. Især 11 er jeg meget i tvivl om.
Glemte vidst noget.
Jeg er usikker på resultaterne (derved også min fremgangsmåde) , så hvis nogen vil rette igennem, ville det være rart. Især 11 er jeg meget i tvivl om.
Skriv et svar til: arealer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
