Matematik
Lov
23. april 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan beviser man den distributive lov?
Svar #3
23. april 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Det er a^n - b^n = ....
Det bruges til at bevise den berømte formel:
f(x)=x^n
f'(x)= nx^(x-1)
Det bruges til at bevise den berømte formel:
f(x)=x^n
f'(x)= nx^(x-1)
Svar #4
23. april 2007 af sheaf (Slettet)
Man viser at en binær operator er distributiv ved at vise, at den er både højre- og venstre distributiv, d.v.s. at både
x(y+z) = xy + xz
og
(x+y)z = xz + yz
hvor x,y,z er elementer i en mængde A forsynet med en additions- og multiplikationsoperator (en dobbeltorganiseret mængde).
x(y+z) = xy + xz
og
(x+y)z = xz + yz
hvor x,y,z er elementer i en mængde A forsynet med en additions- og multiplikationsoperator (en dobbeltorganiseret mængde).
Skriv et svar til: Lov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
