Kemi
stofmængde opgaver
23. april 2007 af
noveau (Slettet)
hvor stor en stofmængde er
1,204 * 10^24 søvatomer?
Jeg har simpelt hen ingen anelse om hvordan man gør.. noget med formlen m=M*n er mit gæt :)
1,204 * 10^24 søvatomer?
Jeg har simpelt hen ingen anelse om hvordan man gør.. noget med formlen m=M*n er mit gæt :)
Svar #1
23. april 2007 af Riemann
1 mol er 6.02*10^23 atomer.
Divider antallet af sølvatomer med dette tal (avogadrokonstanten)
Divider antallet af sølvatomer med dette tal (avogadrokonstanten)
Svar #2
23. april 2007 af frodo (Slettet)
1 mol er defineret som 6,023*10^23 formelenheder som kaldes N(A).
dvs:
antallet af formelenheder = N=n*N(A)
dvs:
antallet af formelenheder = N=n*N(A)
Skriv et svar til: stofmængde opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
