Matematik
Eksponentiel vækst
06. maj 2007 af
Misfit (Slettet)
Skal holde oplæg om eksponentiel vækst, vil høre om nogle kan hjælpe med følgende:
Gør rede for den eksponentielle vækstmodel y=b*ax
Du skal bl.a. komme ind på eksponentielle ligninger og logaritmer
Gør rede for den eksponentielle vækstmodel y=b*ax
Du skal bl.a. komme ind på eksponentielle ligninger og logaritmer
Svar #1
06. maj 2007 af smellykat (Slettet)
Du kan bl.a. gøre rede for fordoblings- og halveringskonstanter. Du ved:
Ved fordobling:
T2 = Log(2)/Log(a)
Og ved halvering:
T1/2 = Log(1/2)/Log(a)
Ellers kunne du lave et bevis.. Hvordan man beviser regneforskriften for en eksponentiel vækst..
Ved fordobling:
T2 = Log(2)/Log(a)
Og ved halvering:
T1/2 = Log(1/2)/Log(a)
Ellers kunne du lave et bevis.. Hvordan man beviser regneforskriften for en eksponentiel vækst..
Skriv et svar til: Eksponentiel vækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
