Matematik
Er det rigtigt?
06. maj 2007 af
viggojensens (Slettet)
Ville lige høre om jeg har regnet rigtigt?
skal finde afstanden mellem punkt og plan:
punktet: (1,2,-3)
Planen: 2x-4y+4z-18=0
Bruger dist formlen:
(2*1)+(2*(-4))+(4*(-3))-18 / sqrt( (2^2)+(-4^2)+(4^2) )
=-3,3333333
??
skal finde afstanden mellem punkt og plan:
punktet: (1,2,-3)
Planen: 2x-4y+4z-18=0
Bruger dist formlen:
(2*1)+(2*(-4))+(4*(-3))-18 / sqrt( (2^2)+(-4^2)+(4^2) )
=-3,3333333
??
Svar #1
06. maj 2007 af ref (Slettet)
Jeg får det til at give 6.....husk numerisk tegn i tælleren....
Skriv et svar til: Er det rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
