Matematik
Størst mulig y-værdi
08. maj 2007 af
rix-iversen (Slettet)
Jeg er blevet bedt om at bestemme, vha f'(x) den højeste y-værdi.
f(x) = -0.5x^3 -0.5x^2 +0.5x +0.5
f'(x) = -1.5x^2-x+0.5.
Hvordan gør jeg det vha f'?
Jakob
f(x) = -0.5x^3 -0.5x^2 +0.5x +0.5
f'(x) = -1.5x^2-x+0.5.
Hvordan gør jeg det vha f'?
Jakob
Skriv et svar til: Størst mulig y-værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
