Matematik
potensielle funktion
08. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
vil lige spørge om potensielle funktion
når man skal finde a skal man have 2 punkter som går i gennem koordinatsystem
jeg har taget 2 punkter som jeg sekv har valgt
fx p(1,34, 5,8) og Q (3,67,4,1)
er det sådan man regner den ud for nogen gang kommmer jeg til at bytte x og omvendt
(log(4,1) - log(5,8))
-----------------------=-0,3442
(log3,67) - log(1,34))
eller skal man sige
(log(4,1) - log(5,8))
-----------------------
(log3,67) - log(1,34))
tak på forhånd
vil lige spørge om potensielle funktion
når man skal finde a skal man have 2 punkter som går i gennem koordinatsystem
jeg har taget 2 punkter som jeg sekv har valgt
fx p(1,34, 5,8) og Q (3,67,4,1)
er det sådan man regner den ud for nogen gang kommmer jeg til at bytte x og omvendt
(log(4,1) - log(5,8))
-----------------------=-0,3442
(log3,67) - log(1,34))
eller skal man sige
(log(4,1) - log(5,8))
-----------------------
(log3,67) - log(1,34))
tak på forhånd
Svar #1
08. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
og får at finde skal man så ik sige
4,1=b*3,67^-0,3442
resultatet bliver 6,45
hvordan var det man kunne kontroller om resultatet var rigtig
er det ik ved at bruge den anden punkt
4,1=b*3,67^-0,3442
resultatet bliver 6,45
hvordan var det man kunne kontroller om resultatet var rigtig
er det ik ved at bruge den anden punkt
Svar #3
08. maj 2007 af Moi85 (Slettet)
Formlen for at finde a hedder:
log(y2) - Log(y1)/log(x2) - Log(x1)
Kan ik li se hvad forskellen er på de to du har skrevet?? så de er vel begge rigtige.. jeg får hvertfald de samme resultater som dig :)
log(y2) - Log(y1)/log(x2) - Log(x1)
Kan ik li se hvad forskellen er på de to du har skrevet?? så de er vel begge rigtige.. jeg får hvertfald de samme resultater som dig :)
Svar #4
08. maj 2007 af ibibib (Slettet)
#0 Du skriver det samme to gange. Men du får vist de rigtige tal.
a=-0,3443
b=6,415
a=-0,3443
b=6,415
Skriv et svar til: potensielle funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
