Matematik
Funktioner
10. maj 2007 af
ruzz (Slettet)
grafen for f(x) = x^2 -4 når -3< x <2
grafregner : A) Angiv værdimængden .?
HJÆLP forstår den ikke helt :-) forklar ;-) den til mig
grafregner : A) Angiv værdimængden .?
HJÆLP forstår den ikke helt :-) forklar ;-) den til mig
Svar #1
10. maj 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
værdimængden er den mængde af y-værdier, som du "har til rådighed". Tegn funktionen ind på din grafregner.
Minimum må være i parablens toppunkt (-d/(4a)), og maximumværdien må ligge meget tæt på f(-3)
d=b^2-4ac hvor y=ax^2+bx+c
Derfor:
Vm(f)=[-d/(4a),f(-3)[
Minimum må være i parablens toppunkt (-d/(4a)), og maximumværdien må ligge meget tæt på f(-3)
d=b^2-4ac hvor y=ax^2+bx+c
Derfor:
Vm(f)=[-d/(4a),f(-3)[
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
