Matematik

Dm(f) AF LN funktion

13. maj 2007 af zhb2 (Slettet)
Hej!

Jeg ville spørge om nogen kan hjælpe med denne .. Meget gerne med forklaring..

f(x)=ln(x-1) .... Jeg skal bestemme Dm(f) ...

Nogen der kan fortælle hvad de er og hvorfor .. Gerne forklare..

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Da du kan kan tage logaritmen af positive tal er
x-1 > 0 <=>
x > 1.

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2007 af mathon


Dm(f) = {x€R|x>1}

Svar #3
13. maj 2007 af zhb2 (Slettet)

Tusind tak for svarene..

Men svar 2 altså selve svaret forstår jeg ikke helt.. I må meget gerne uddybe...

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Hvordan plejer du at skrive en def. mængde

Dm(f) = ]1;oo[ ?

Svar #5
13. maj 2007 af zhb2 (Slettet)

Ja eller (dm/R)

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

#2 er en anden skrivemåde for det samme.

Svar #7
13. maj 2007 af zhb2 (Slettet)

Er det så Dm(f) = ]1;oo[ ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

ja

Skriv et svar til: Dm(f) AF LN funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.