Biologi

hm, at læse biologi?

17. maj 2007 af susisse (Slettet)
Jeg står desværre og skal op til eksamen i mundtlig biologi (A-niveau), og kan slet ikke finde ud af hvor jeg skal starte at læse, bliver nemlig nødt til at læde hele pensum igennem. Når jeg går til eksamen plejer jeg egentlig at lære det hele uden ad, men det kan jeg jo desværre ikke benytte mig af denne gang, hvad gør jeg, og hvordan gør i det? Hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2007 af Sahar (Slettet)

Hej.. Jeg var selv op i bio sidste år. Det bedste du kan gøre er at skrive notater efter du har læst og forstået stoffet. På den måde danner du overblik over pensumet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2007 af stud.med (Slettet)

I må have noter med til eksamensforberedelsen, ikke?
I så fald så dan dig et overordnet overblik over de forskellige dele af pensum og overlad detaljerne til papirnoterne. Det er bedre at vide hvad der sker hvis en parameter ændres i et niologisk system end at vide helt ned i detaljen hvorfor det sker.
En regel vi også kører med på uni er 80-20 reglen. At lære de sidste 20% af fuldt pensum kræver 80% af din tid, så hvis det kniber med tiden/lysten så hold dig til at lære de 80% af pensum (det grundlæggende) og hav det resterende skrevet ned.

Svar #3
18. maj 2007 af susisse (Slettet)

tak for svarerne,og ja vi må faktisk have alt med ind til eksamensforberedelse. Emnerne fysiologi, rusmidler, genetik, genteknologi og evolution, økologi og immunologi er opgivet til eksamen, er der evt. nogen der har gode eksamens noter (A-niveau) til nævnte emner? Ville være en stor hjælp!

Skriv et svar til: hm, at læse biologi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.