Matematik

S arcsin^nxdx

19. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)
S arcsin^nxdx = ?

Nogen der vil løse den?

I går viste jeg at

S sin^n x dx = - 1/n *sin^n-1 x *cosx + n/(n-1) * Ssin^n-2 x dx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Du har jo løst den??
V.h.
Erik Morsing

Svar #2
19. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Når ja, men at eftervise den..

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

OK, det tager lidt tid, tror vi skal over i rækkeudviklingen - øjeblik!!

V.h.
Erik Morsing

Svar #4
19. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Nej! Jeg mente den øverste ligning!
Den nederste har jeg bevist! :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Skal der stå arcsin(x)^n eller arcsin(n*x) eller integralet af arcsin(n*x)dx?
Erik Morsing

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Du skal bare bruge, at
arcsin(x) = y ensbetydende med at x = sin(y)

V.h.
Erik Morsing

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Geometrisk betyde det blot, at du bytter om på x- og y-aksen.
V.h.
Erik Morsing.

Svar #8
19. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)

arcsin^n (x)

Svar #9
19. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#6 Tak. Det prøver jeg

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. maj 2007 af mathon

Geometrisk betyde det blot en spejling i y = x

Svar #11
19. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#10 Vil du løse den?

Svar #12
28. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

mathon..?

Skriv et svar til: S arcsin^nxdx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.