Fysik
konstanten
19. maj 2007 af
Lady-Ludvig (Slettet)
hejsa
kan ikke huske hvad konstanten er, nogle der kan hjælpe?
V = T * konstant
kan ikke huske hvad konstanten er, nogle der kan hjælpe?
V = T * konstant
Svar #2
19. maj 2007 af Stenalt (Slettet)
det kan også være ved acceleration hvor v = a*t... a er accelerationen...
Svar #6
19. maj 2007 af mathon
...kan - med konstant tryk - også udtrykkes:
V(t) = Vo(1+beta*t), hvor
V(t) er volumen ved Celsius-temperarturen t
Vo er 0-graders volumiet
beta er lig 1/273C^(-1)
t er C-temperaturen
V = Vo(1+beta*t) = Vo*(273+t)/273
V = Vo*T/To, hvoraf
V/Vo = T/To eller V/T = Vo/To = k, hvoraf
V = k*T .......Gay-Lussac's Lov
V(t) = Vo(1+beta*t), hvor
V(t) er volumen ved Celsius-temperarturen t
Vo er 0-graders volumiet
beta er lig 1/273C^(-1)
t er C-temperaturen
V = Vo(1+beta*t) = Vo*(273+t)/273
V = Vo*T/To, hvoraf
V/Vo = T/To eller V/T = Vo/To = k, hvoraf
V = k*T .......Gay-Lussac's Lov
Skriv et svar til: konstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
