Matematik

Vejlednig/ erfaringer fra mat. mundtlig eksamen på b-niveau

23. maj 2007 af Catine (Slettet)
Skal til mundtlig eksamen i mat den 4. juni. ER MEGET BANGE! Vores lærer har absolut ikke forberedt os særlig godt/ vi har hverken afholdt prøveeksamner/ talt om hvordan det foregår/ hvad der bliver lagt særlig vægt på/ hvad der er godt at gøre osv. Vil gerne have nogle råd. evt. fra en der tidligere har været oppe?? Starter man med at gå op til tarvlen?? Eller hvordan? Håber i vil hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2007 af sveegaard (Slettet)

Jeg har selv været oppe (fik 11). Kort sagt skal du bare gå op til tavlen og fylde den med magi!

Men - jeg er HTX'er, så jeg kender desværre ikke detaljerne for det på gym :S

Svar #2
23. maj 2007 af Catine (Slettet)

Hmm, ja det håber jeg meget jeg kan. Men det blokker lidt for magien når man er så bange og ikke aner hvordan det foregår, hvilket ingen fra mit hold gør....

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2007 af Furad (Slettet)



Hey Catine.

Du trækker et spørgsmål(som regl indeholder det et bevis, dog flere, hvis de er korte), hvorefter du får 25 min. forberedelsestid. Du skal nu forberede et bevis, som du skal fremlægge på tavlen foran lærer og censor. Går du i stå, så giv dig selv et øjeblik til og gå lidt tilbage og skabe et overblik. Hvis du virkeligt ikke kan komme videre, skal din lære nok bryde ind og hjælpe.
Efter du har gennemgået beviset, skal du nok regne med, hvis altså der er tid igen, at lærer eller censor stiller spørgsmål. Det er såmænd bare det. Prøv såvidt muligt og studere beviserne igennem og skriv dem en masse gange på papir, så skal de nok sidde der.

Det der bliver lagt særlig vægt på, er din selvstændighed. Og selvfølgeligt om du gør det rigtigt. Det papir du skriver på i forberedelsestiden, som du tager med ind til selve eksaminationen, må du ikke bruge til og kigge efter. Hver gang du bruger det, så trækker det ned, da det tæller som om du spørger læren om hjælp. I værste fald kan censor eller lære finde på at tage papiret væk, derfor er det bedst og studere og studere det, indtil det sidder fast.

Men håber det var svar nok på dit spørgsmål. Ellers vil jeg bare sige alt held og lykke, og god læselyst!

Vh Furad

Svar #4
23. maj 2007 af Catine (Slettet)

Mange tak...Det irriterende er bare at vores pensum liste er meget uoverskuelig, så det fremgår ikke helt tydeligt, hvilke beviser der er vi kan komme op i. Tror det er derfor jeg er så skide bange...Fordi man ikke har en ordentlig mulighed for at forberede sig

Skriv et svar til: Vejlednig/ erfaringer fra mat. mundtlig eksamen på b-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.