Matematik
Diff. lign.
24. maj 2007 af
Pretsch (Slettet)
Hej
Hvordan er det man gør rede for at en givet f(x) ligning er løsning til give diff. lign. ?
Hvordan er det man gør rede for at en givet f(x) ligning er løsning til give diff. lign. ?
Svar #2
24. maj 2007 af Pretsch (Slettet)
Gør rede for
f(x) = (2x+3)*ln(2x+3)
er løsn. til
dy/dx = ((2y) / (2x+3)) + 2
f(x) = (2x+3)*ln(2x+3)
er løsn. til
dy/dx = ((2y) / (2x+3)) + 2
Svar #3
24. maj 2007 af sveegaard (Slettet)
f(x) = (2x+3)*ln(2x+3) = y
<=>
f'(x) = 2*ln(2x+3) + 2
dy/dx = ((2((2x+3)*ln(2x+3))) / (2x+3)) + 2 = 2*ln(2x+3) + 2
Da dy/dx = f'(x) er f(x) løsningen for diff- ligningen dy/dx.
<=>
f'(x) = 2*ln(2x+3) + 2
dy/dx = ((2((2x+3)*ln(2x+3))) / (2x+3)) + 2 = 2*ln(2x+3) + 2
Da dy/dx = f'(x) er f(x) løsningen for diff- ligningen dy/dx.
Skriv et svar til: Diff. lign.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
