Matematik
Polære funktioner
28. maj 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan omsættes et single-integral så til polære funktioner:
S f(x) dx = ?
x = rcosØ
y=rsinØ
Hvad er S 1 dx giver en linje, hvor S f(x)dx giver et areal. SSdxdy = areal. SS f(x,y)dydx giver volumen. SSS dzdydx giver volumen. Og SSS f(x,y,z)dzdydx giver 4 dim. Har jeg forstået det korrekt?
S f(x) dx = ?
x = rcosØ
y=rsinØ
Hvad er S 1 dx giver en linje, hvor S f(x)dx giver et areal. SSdxdy = areal. SS f(x,y)dydx giver volumen. SSS dzdydx giver volumen. Og SSS f(x,y,z)dzdydx giver 4 dim. Har jeg forstået det korrekt?
Svar #1
29. maj 2007 af peter lind
Det giver ingen mening at omsætte dette til polære koordinater. Det kan gøres når man integrerer i 2 elle 3 dimensioner.
Skriv et svar til: Polære funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
