Matematik
prøve om to timer.. HJÆLP!!!
12. juni 2007 af
malleldalle (Slettet)
Håber virkelig at der er nogen der når at svarer, jeg skal udlede tangentens ligning? hvordan gør jeg det. nemt nok at finde den? men hvordan udleder man den??
Svar #1
12. juni 2007 af MiaMette (Slettet)
Det er det samme som hældningskoefficienten for en linje y=ax+b, bare hvor du lader x_0 -> x:
a=(y-y_0)/(x-x_0) =
f'(x_0) = (f(x)-f(x_0))/(x-x_0) for x_0 -> x
f(x) = f'(x_0)(x-x_0) + f(x_0)
a=(y-y_0)/(x-x_0) =
f'(x_0) = (f(x)-f(x_0))/(x-x_0) for x_0 -> x
f(x) = f'(x_0)(x-x_0) + f(x_0)
Skriv et svar til: prøve om to timer.. HJÆLP!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
