Matematik
Hurtig
21. juni 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Er
d(arcsin x) /dx = arccos x ?
d(arcsin x) /dx = arccos x ?
Svar #1
21. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)
jo ved den trigonometriske substitution giver det vel
d arcsin x /dx = 1/ (1-x^2 ) ^0,5 = arccosx ik?
d arcsin x /dx = 1/ (1-x^2 ) ^0,5 = arccosx ik?
Svar #2
21. juni 2007 af peter lind
Den første del er rigtig, men det passer ikke at 1/(1-x^2)^½ = arccos(x)
Skriv et svar til: Hurtig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
