Matematik

hvad betyder = med / igennem..??

26. juni 2007 af RiePigen (Slettet)
Heheh ja spørgsmålet står i over skriften men bare for en god ordens skyld.

hvad betyder = med / igennem..??

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. juni 2007 af Peden (Slettet)

Det betyder ikke lig med.
Du mener altså et "lig med" tegn med en lodret streg igennem, ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. juni 2007 af Sarahpigen87 (Slettet)

= med / igennem mener jeg betyder "forskellig fra".

Svar #3
26. juni 2007 af RiePigen (Slettet)

# 1 jo dete er det jeg mener hehe det står i forbindelse med andengradslining hvor der står a =med/ igennem 0

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. juni 2007 af sjoberg99 (Slettet)

a skal være forskellig fra nul idet, hvis a er nul, giver det første led i 2.gradsligningen ax^2 nul.
derved vil det ikke være en andengradsligning mere

Svar #5
26. juni 2007 af RiePigen (Slettet)

tusinde tak #4 det hjalp meget

Skriv et svar til: hvad betyder = med / igennem..??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.