Matematik

Differentialkvotient af en sum (eksamen)

26. juni 2007 af h0jlund (Slettet)
Jeg er rimelig presset her op til min eksamen i morgen tidlig, buffetten står på matematik på B-niveau.

Jeg har dog haft store problemer i fordøjelsen mht. forståelsen af enkelte spørgsmål, derfor prøver jeg, nok en gang, at søge hjælp til et spørgsmål herinde. Derfor:

Bevis sætningen om differentialkvotienten af en sum.

^^ Jeg er helt lost i ovenstående, derfor søger jeg nogen der har styr på dette bevis, og evt. vil skibe mig det.

Tak :)

Svar #1
26. juni 2007 af h0jlund (Slettet)

BUMPY!

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. juni 2007 af Esbenps

Det nytter ikke noget at BUMP'e indlæg.

Start med at definere funktionen s(x) = f(x) + g(x). Udregn derefter:



Prøv at fortsætte lidt selv...

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. juni 2007 af Esbenps

Hmm, LaTeX-plugin er vist nede igen... OK, start med at udregne følgende:

s'(x) = lim_{h -> 0} (s(x+h) - s(x))/(h) = lim_{h -> 0} (f(x+h) + g(x+h) - (f(x) + g(x)))/(h)

Prøv selv at fortsætte...

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis du kan huske dette her:
Differentialkvotienten af en sum er summen af differentialkvotienterne, og som espens siger, så prøv dig frem

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. juni 2007 af Rassm (Slettet)

Hmm, jeg vil også gerne vide det

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. juni 2007 af Esbenps

#5
læs #3

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. juni 2007 af Rassm (Slettet)

Kan sgu ikke forstå, hvad personen skriver.
Jeg vil gerne have det udpenslet - lidt forståelse, makker.

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. juni 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=54753

Skriv et svar til: Differentialkvotient af en sum (eksamen)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.