Matematik

Problem med logaritme

26. august 2007 af rmoq (Slettet)
Jeg har denne funktion: f(t)=12+3*t-e^(0.5*t) og skal nu finde frem til hvad t er , nogen der har et forslag til fremgangsmåde ? Husk at ln(e)=0 så der vil den gå i stå

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2007 af ibibib (Slettet)

Den kan du ikke beregne i hånden. Du skal benytte IT/ grafregner.

Svar #2
26. august 2007 af rmoq (Slettet)

Kunne heller ik finde andre metoder :P Men kunne jo være fedt , hvis man kunne brilliere lidt :D Men tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2007 af Kemiersjov (Slettet)

t kan antage alle værdier, så er der en særlig f(t), der har din interesse? - det kunne f.eks. være f(t) = 0 eller noget andet.

Skriv et svar til: Problem med logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.