Matematik
rette koordinatopgave :D
30. august 2007 af
mikeh (Slettet)
Hej, nogle der lige vil rette den her opgave :D
I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O(o,o) er givet to punkter : A (3,-4) og B(5,1) punktet c er bestemt ved OC = AB.
bestem koordinatsæt til C
(3,-4) - (5,1) = (-2,-5) = C
Bestem arealet af parallelogrammet OABC
A= 2*-1-5*5 = -27 = 27
I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O(o,o) er givet to punkter : A (3,-4) og B(5,1) punktet c er bestemt ved OC = AB.
bestem koordinatsæt til C
(3,-4) - (5,1) = (-2,-5) = C
Bestem arealet af parallelogrammet OABC
A= 2*-1-5*5 = -27 = 27
Svar #1
30. august 2007 af eightx2 (Slettet)
AB = (b1-a1,b2-a2).
dvs.
AB = (5-3,1-(-4)) = ...
Arealet er længden af determinanten det(AB,OC).
dvs.
AB = (5-3,1-(-4)) = ...
Arealet er længden af determinanten det(AB,OC).
Skriv et svar til: rette koordinatopgave :D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
