Matematik

en funktion :O':O?

03. september 2007 af the-tharchan (Slettet)
om en funktion f oplyses, at f(2)=3 og f"(2)=4
bestem en ligning for tangenten til grafen for punktet P(2,f(2))

på forhånd tak (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af mathon



benyt

f'(x) = S f''(x)dx,

hvorefter

f'(2) kan beregnes...

Svar #2
03. september 2007 af the-tharchan (Slettet)

det forstår jeg ikke lige helt kan du ikke lige prøve og vise det ?, jeg har 8-9 opgaver som er sårn, så det ville være rart hvis du lige kunne vise hvordan man lavede den første (:?

Skriv et svar til: en funktion :O':O?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.