Kemi
Hjælp til en række reaktionsligninger
04. september 2007 af
Kristian22 (Slettet)
Jeg har brug for hjælp til løsning af en række reaktionsligninger:
CaCO3 (kalk) + CH3COOH (eddikesyre) + Na2C2O4 (natriumoxalat) =
CaSO4 x 2H2O (gips) + CH3COOH (eddikesyre) + Na2C2O4 (natriumoxalat) =
CaCO3 (kalk) + HCl (saltsyre) + Ca(OH)2 (calciumhydroxid) =
CaSO4 x 2H2O (gips) + HCl (saltsyre) + Ca(OH)2 (calciumhydroxid) =
CaCO3 (kalk) + CH3COOH (eddikesyre) + Na2C2O4 (natriumoxalat) =
CaSO4 x 2H2O (gips) + CH3COOH (eddikesyre) + Na2C2O4 (natriumoxalat) =
CaCO3 (kalk) + HCl (saltsyre) + Ca(OH)2 (calciumhydroxid) =
CaSO4 x 2H2O (gips) + HCl (saltsyre) + Ca(OH)2 (calciumhydroxid) =
Skriv et svar til: Hjælp til en række reaktionsligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
