Matematik

Mængde regler

04. september 2007 af johs32 (Slettet)
Jeg sidder og læser om regler for mængder/sandsynligheder og er stødt ind i den her (n = fælles og u = forening):

P(A n B) = (P(A n B))/(P(A))*P(A)

Hvad kaldes denne regel og hvor findes den udledt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Brøkregning...
Du forkorter med P(A).

Svar #2
04. september 2007 af johs32 (Slettet)

Damn jeg føler mig dum, tak skal du ha :-)

Skriv et svar til: Mængde regler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.