Fysik
Kroppens specifikke varmekapacitet
05. september 2007 af
Plougmann (Slettet)
Kroppens specifikke varmekapacitet er i gennemsnit 3,5 kJ/(kg*K)
Hvor meget energi skal der tilføres for at varme en person med massen 65 kg op fra 37 grader Celsius til 38,7 grader celsius?
Hvor meget energi skal der tilføres for at varme en person med massen 65 kg op fra 37 grader Celsius til 38,7 grader celsius?
Svar #1
05. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Q = m*c*deltaT
Q = 65kg*3,5 kJ/(kg*K)*(38,7°-37°)
Hvor Q er den tilførte varmemængde.
Q = 65kg*3,5 kJ/(kg*K)*(38,7°-37°)
Hvor Q er den tilførte varmemængde.
Skriv et svar til: Kroppens specifikke varmekapacitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
