Kemi
Beregnelse á stofmængde.
10. september 2007 af
Mg89dk (Slettet)
Er det korrekt hvad jeg har gjort?
n=m/M
Na (22,990) x 2 = 45,98
C (12,011) x 2 = 24,022
O (15,999) x 4 = 63,996
45,98+24,022+63,996=133,998 g/mol
0,194(g)/133,998(g/mol) = 0,00144 mol
For det kan da ikke passe, kan det?
Hvad gør jeg galt?
n=m/M
Na (22,990) x 2 = 45,98
C (12,011) x 2 = 24,022
O (15,999) x 4 = 63,996
45,98+24,022+63,996=133,998 g/mol
0,194(g)/133,998(g/mol) = 0,00144 mol
For det kan da ikke passe, kan det?
Hvad gør jeg galt?
Skriv et svar til: Beregnelse á stofmængde.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
