Fysik

Hvad er rigtigt!?

16. september 2007 af Haider7
cvand= Etilført= 40,04kJ
mvand*temperatur= 1,00kg*9,4 grader = 4,30 J/kg*grader eller er det J/g*grader...?

altså Etilført divider med mvand * temperatur = ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Hvad skal du?

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

c_vand = E_tilført/(m_vand * temperatur_vand)

...Ja!

Skriv et svar til: Hvad er rigtigt!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.