Matematik
hardcore funktion (:
18. september 2007 af
the-tharchan (Slettet)
to funktioner f og g er bestemt ved
f(x)= 1/4x^2-x+2
g(x)= 1/3x+3
loes ligningen f(x)=g(x).
loes derefter uligheden f(x)< = g(x)
< = menes med at g(x) er stoerre elelr lig med f(x) (:
tak p[ forhaand (:
f(x)= 1/4x^2-x+2
g(x)= 1/3x+3
loes ligningen f(x)=g(x).
loes derefter uligheden f(x)< = g(x)
< = menes med at g(x) er stoerre elelr lig med f(x) (:
tak p[ forhaand (:
Svar #1
18. september 2007 af lbstyrer (Slettet)
f(x) = g(x) er bare at søtte ligningerne lig hinanden og finde x.
1/4x^2-x+2 = 1/3x+3
1/4x^2-4/3x-1=0
Der kan du finde rødderne og dermed x.
Det samme gøres for den anden. Bare husk at vende < tegnet når det behøves:-)
Håber det hjalp lidt
1/4x^2-x+2 = 1/3x+3
1/4x^2-4/3x-1=0
Der kan du finde rødderne og dermed x.
Det samme gøres for den anden. Bare husk at vende < tegnet når det behøves:-)
Håber det hjalp lidt
Skriv et svar til: hardcore funktion (:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
