Matematik
Hurtigt hjælp med sidste..!!!
26. september 2007 af
Osmanli (Slettet)
Hey allesammen!!..
Har siddet og kigged på denne her sidste opgave i en time, som jeg skal have afleveret i morgen. Kan simpelthen ikke finde ud af den, den ser simpel ud -og er den måske sikkert også, bare miig der ikk lig er med s:
men w.e. opgaven lyder: (x+3)(x-3) ..
- OBS. det er en reducerings opgave ..
Mange tak !!!..
Har siddet og kigged på denne her sidste opgave i en time, som jeg skal have afleveret i morgen. Kan simpelthen ikke finde ud af den, den ser simpel ud -og er den måske sikkert også, bare miig der ikk lig er med s:
men w.e. opgaven lyder: (x+3)(x-3) ..
- OBS. det er en reducerings opgave ..
Mange tak !!!..
Svar #2
26. september 2007 af Osmanli (Slettet)
What the ..
- Hvordan kom du frem til sådan et langt tal ? ..
- Hvordan kom du frem til sådan et langt tal ? ..
Svar #3
02. oktober 2007 af donkey_22 (Slettet)
Du skal gange tallene i den første parentes med tallene den anden parentes:
x i første parentes ganges med x i anden parentes = x^2
x i første parentes ganges med -3 i anden parentes = -3x
3 i første parentes ganges med x i anden parentes = 3x
3 i første parentes ganges med -3 i anden parentes= -3^2
altså = x^2-3x+3x-3^2 = x^2-9
x i første parentes ganges med x i anden parentes = x^2
x i første parentes ganges med -3 i anden parentes = -3x
3 i første parentes ganges med x i anden parentes = 3x
3 i første parentes ganges med -3 i anden parentes= -3^2
altså = x^2-3x+3x-3^2 = x^2-9
Skriv et svar til: Hurtigt hjælp med sidste..!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
