Matematik
Areal
18. maj 2004 af
MadsII (Slettet)
Hejsa, jeg skal finde arealet af flg. fkt.:
x = t^2
y = cos(t+3pi/2) , -9/2
Jeg har så skrevet integralet af:
Int t^2-cos(t+3pi/2)
[1/3t^3 -sin((t+3pi/2)], er det rigtigt??
På forhånd tak!!
Grænserne er ikke lige angivet.
x = t^2
y = cos(t+3pi/2) , -9/2
Jeg har så skrevet integralet af:
Int t^2-cos(t+3pi/2)
[1/3t^3 -sin((t+3pi/2)], er det rigtigt??
På forhånd tak!!
Grænserne er ikke lige angivet.
Svar #1
18. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)
det ville jeg umiddelbart mene, idet der ikke er nogen koefficient foran t i indmaden
Svar #2
19. maj 2004 af Dominik Hasek (Slettet)
1) Det giver ikke mening at tale om arealet af en funktion. Du finder arealet under grafen for funktionen.
2) Jeg går ud fra, at du integrerer mht. t. I så fald er det rigtigt, men du kan jo forkorte, da
-sin(t+3pi/2) = cos(t)
2) Jeg går ud fra, at du integrerer mht. t. I så fald er det rigtigt, men du kan jo forkorte, da
-sin(t+3pi/2) = cos(t)
Skriv et svar til: Areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
