Matematik

Hjælp til at finde støttepunkter

01. oktober 2007 af Kristian22 (Slettet)
Jeg har brug for hjælp til at finde støttepunkter i forskrifterne:

1. f(x)= (x-3)^2
2. f(x)= -x^2+1
3. f(x)= (x+4)^2-2

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Køb en rollator

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2007 af mathon

1. f(x)= (x-3)^2 grenopadvendende parabel; f_min = 0 for x = 3

2. f(x)= -x^2+1 grennedadvendende parabel; f_max = 1 for x = 0

3. f(x)= (x+4)^2-2 grenopadvendende parabel; f_min = -2 for x = -4

støttepunkter i øvrigt:
se
http://www.peecee.dk/index.php?id=70782

Skriv et svar til: Hjælp til at finde støttepunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.