Matematik
En lille opg
02. oktober 2007 af
KME89 (Slettet)
Gør rede for hvilken punktmægde der fremstilles af hver af ligningen.
x^2+(5-y)^2=10
x^2+(5-y)^2=10
Svar #1
02. oktober 2007 af mathon
x^2+(5-y)^2=10
(x-0)^2 + (y-5)^2 = sqr(10)^2, da (5-y)^2 = (y-5)^2
ligner det noget, du kender?
(x-0)^2 + (y-5)^2 = sqr(10)^2, da (5-y)^2 = (y-5)^2
ligner det noget, du kender?
Svar #2
02. oktober 2007 af KME89 (Slettet)
Nej var der nemlig ikke den dag vi havde om det.. men er der ikke en formel for det ? :D
Skriv et svar til: En lille opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
