Matematik
Hjælp til lille regnestykke
04. oktober 2007 af
solsikke (Slettet)
Jeg skal udregne en linies afskæring på y-aksen.
Y=ax+b
Y=2
a=4/3
x=1
Det virker måske meget enkelt, men er gået fuldstændig i stå...
På forhånd tak :)
Y=ax+b
Y=2
a=4/3
x=1
Det virker måske meget enkelt, men er gået fuldstændig i stå...
På forhånd tak :)
Svar #1
04. oktober 2007 af john vs. jon (Slettet)
du indsætter bare dine oplysninger i funktionen for en ret linje:
y=ax+b, y=2, a=4/3, x=1.
2=(4/3)*1+b
så isolerer du bare b og så har du dit skøringspunkt med y-aksen
y=ax+b, y=2, a=4/3, x=1.
2=(4/3)*1+b
så isolerer du bare b og så har du dit skøringspunkt med y-aksen
Svar #3
04. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)
2=(4/3)*1+b,
2=(4/3)+b, træk (4/3) fra på begge sider.
2=(4/3)+b, træk (4/3) fra på begge sider.
Skriv et svar til: Hjælp til lille regnestykke
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
