Matematik

HJÆLP - HASTER - afledede funktion

09. oktober 2007 af hårnålen (Slettet)
kan overhovedet ikke finde ud af den her opgave:

bestem den afledede funktion for

h(x)=4*kvadratrod(x-e^2x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2007 af mathon

h'(x) = 4*(1/(2sqr(x-e^(2x)))*(x-e^(2x))' =

4*(1/(2sqr(x-e^(2x)))[1-2e^(2x))] =

2(1-2e^(2x))/sqr(x-e^(2x)

Skriv et svar til: HJÆLP - HASTER - afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.