Matematik

limiære funktioner

22. maj 2004 af funkyfrog (Slettet)
når man får at vide man skal vise hvordan man beregner regneforskriften for en liniær funktion ud fra to punkter skal man så tage to punkter fra et koordinatsystem og lave en regneforskrift?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)

lav et eksempel med koordinaterne (x1,y1) og (x2,y2).

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2004 af susbc (Slettet)

Ja, du finder to punkter som grafen går igennem og gerne et stykke fra hananden. Så bruger du bare formlerne på dem bagefter

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Punkterne (x1,y1) og (x2,y2)

y=ax+b

a=(y2-y1)/(x2-x1)

b=y1/(ax1)

Svar #4
22. maj 2004 af funkyfrog (Slettet)

Okay. Jeg tror har forstået det. Mange tak for jeres hjælp.

Skriv et svar til: limiære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.