Matematik
Tredjegradspolynomiers egenskab
19. oktober 2007 af
Charlicious (Slettet)
Hjælp hjælp hjælp.!
Sidder og skal redegøre for tredjegradspolynomiers generelle egenskaber.
ved ikke hvad jeg skal skrive.! det eneste jeg kan skrive er at d er skæring med y-aksen.. Help me please..
og vis i evt ved noget generelt om n'te grads polynomier..!
Sidder og skal redegøre for tredjegradspolynomiers generelle egenskaber.
ved ikke hvad jeg skal skrive.! det eneste jeg kan skrive er at d er skæring med y-aksen.. Help me please..
og vis i evt ved noget generelt om n'te grads polynomier..!
Svar #1
19. oktober 2007 af Riemann
Hvis du har lært om komplekse tal:
et n'e-gradspolynomien har altid n komplekse løsninger (talt med multiplicitet...). Det følger af algebraens fundamentalsætning.
Hvis du ikke har lært om komplekse tal så bare glem det... (eller begynd at læs om dem ;) )
et n'e-gradspolynomien har altid n komplekse løsninger (talt med multiplicitet...). Det følger af algebraens fundamentalsætning.
Hvis du ikke har lært om komplekse tal så bare glem det... (eller begynd at læs om dem ;) )
Svar #2
19. oktober 2007 af Lurch (Slettet)
korrekt hvad angår d
For at kunne udtale dig om hvordan grafen ser ud, så kunne du prøve at differentiere
f(x) = ax^3 + bx^2 + cx + d
undersøg da hvornår f'(x) = 0, og brug dette til at sig noget om hvordan funktionen opfører sig
For at kunne udtale dig om hvordan grafen ser ud, så kunne du prøve at differentiere
f(x) = ax^3 + bx^2 + cx + d
undersøg da hvornår f'(x) = 0, og brug dette til at sig noget om hvordan funktionen opfører sig
Svar #4
21. oktober 2007 af Charlicious (Slettet)
til svar #2
Jeg har ikke lært om tredjegradspolynomier.. vi har bare fået opgaven smidt i hovedet og så er det det..
til svar #3
hvad mener du med Cardano?????
Jeg har ikke lært om tredjegradspolynomier.. vi har bare fået opgaven smidt i hovedet og så er det det..
til svar #3
hvad mener du med Cardano?????
Skriv et svar til: Tredjegradspolynomiers egenskab
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
