Matematik
1.049 beregn k :O
22. oktober 2007 af
the-tharchan (Slettet)
linjen lk med ligningen
kx-3y=10
er parallel med linjen
m: y=2x+4
beregn k
på forhånd tak (:
kx-3y=10
er parallel med linjen
m: y=2x+4
beregn k
på forhånd tak (:
Svar #1
22. oktober 2007 af FredeW (Slettet)
2 linier er parallelle, hvis hældningskoefficienten er ens.
Skriv et svar til: 1.049 beregn k :O
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
