Matematik

Stort problem i blækmat tilimorgen:(

25. oktober 2007 af Rehko (Slettet)
Hej allesammen. Jeg sidder her og har løst hele blækmatten til imorgen men der er bare en opgave jeg ikke forstår. Jeg har aldrig været god til ligninger:P

Men her kommer den:

1,5 33²
___ = ___
2,3 R²

Er der ikke nogle der vil hurtigt løse den eller komme med tip:P

tak på forhånd..

Svar #1
25. oktober 2007 af Rehko (Slettet)

Den ser således ud ligningen: 1,5 / 2,3 = 33² / R²

plz hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

1,5*R^2=33^2*2,3

Så burde du selv kunne resten.

Svar #3
25. oktober 2007 af Rehko (Slettet)

Kan dette være rigtigt: R² = 2504,7 - 1,5

Hvordan får man så "²"

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

1,5*R^2=33^2*2,3

Da du skal have isoleret R, må du dividere med 1,5 på begge sider. Hvis du gør det kommer der til at stå:

R^2=(33^2*2,3)/1,5

For at fjerne ^2 fra R, må du også gøre noget. Hvad er det modsatte af at gange med sig selv?

Svar #5
25. oktober 2007 af Rehko (Slettet)

det det jeg ikke kan huske;:P

Svar #6
25. oktober 2007 af Rehko (Slettet)

uhh kvadratroden;P

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Jep. Hvad giver resultatet så? Og bare lige for nysgerrighedens skyld, hvordan laver du de flotte potenser, ^2??

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. oktober 2007 af allan_sim

#7.
Alt-koder er svaret.

For ^2 kan skrives alt-0178, hvor alt holdes nede, mens tallet skrives på det numeriske tastatur. Man skal huske at tage 0 med.

Skriv et svar til: Stort problem i blækmat tilimorgen:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.