Matematik

Hjælp til lille vektoropgave

28. oktober 2007 af JAKJNI (Slettet)
Denne opgave kan ikke se hvordan jeg skal få startet på, så lidt hjælp søges.

1411*:
Idet vinklen mellem vektorerne a-> og b-> kaldes v, gælder det, at:
v=60*
|a->|=2
|a-> + b->|=kvrod(28)

Bestem |b->|.

Lidt hjælp ville være dejligt

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af peter lind

|a+b|^2 = |a|^2+|b|^2 +2a*b = |a|^2+|b|^2 +2|a|*|b|cos(v)

Skriv et svar til: Hjælp til lille vektoropgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.