Matematik
Funktioner
03. november 2007 af
geschwin (Slettet)
Heej (:
Hvad betyder det når man skal bestemmer dN/dt og hvad angiver dN/dt i denne her fubktion?
F(x)= 100+2t+0,4t^2 , 0<t<24
På forhånd tak!
Hvad betyder det når man skal bestemmer dN/dt og hvad angiver dN/dt i denne her fubktion?
F(x)= 100+2t+0,4t^2 , 0<t<24
På forhånd tak!
Svar #1
03. november 2007 af MiaMette (Slettet)
Du skal differentiere funktion mht. t. (dN/dt = F'(x)).
Det giver hvor meget/lidt N falder/stiger som funktion af t.
Det giver hvor meget/lidt N falder/stiger som funktion af t.
Svar #2
04. november 2007 af mikeh (Slettet)
F(x)= 100+2t+0,4t^2 , 0<t<24
F'(x) = 2 + 0,8
så er den vidst differentieret, hvis ikk jeg tager fejl :S
F'(x) = 2 + 0,8
så er den vidst differentieret, hvis ikk jeg tager fejl :S
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
