Matematik
Funktioner
11. november 2007 af
AdamGym (Slettet)
Bestem regneforskriften:
Først lægges der 9 til, hvorefter det hele ganges med 2.
Mit forslag: 9+x*2
Først lægges der 9 til, hvorefter det hele ganges med 2.
Mit forslag: 9+x*2
Svar #1
11. november 2007 af apandersen (Slettet)
Husk parentesen:
2*(x+9) = 2x+18
Dvs. regneforskriften er:
y=2x+18
2*(x+9) = 2x+18
Dvs. regneforskriften er:
y=2x+18
Svar #3
11. november 2007 af dnadan (Slettet)
den gængse måde at skrive det på er:
y=f(x)=ax+b, heraf er det ligegyldigt om du skriver f(x) eller y, dét betyder det samme...
I realiteten kan du også skrive F(x), men dette benyttes generelt kun til stamfunktioner, dermed burde du undlade det...
y=f(x)=ax+b, heraf er det ligegyldigt om du skriver f(x) eller y, dét betyder det samme...
I realiteten kan du også skrive F(x), men dette benyttes generelt kun til stamfunktioner, dermed burde du undlade det...
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
