Kemi
skema til reaktioner..
12. november 2007 af
Jasmine88 (Slettet)
Hey alle..
er lige i gang med kemi rapport og har et lille spørgsmål..
Hvad hedder det skema man laver hvor man beregner massen, molar massen og stofmængden for alle de produkter man har i et reaktionsskema?
er lige i gang med kemi rapport og har et lille spørgsmål..
Hvad hedder det skema man laver hvor man beregner massen, molar massen og stofmængden for alle de produkter man har i et reaktionsskema?
Svar #1
12. november 2007 af Jasmine88 (Slettet)
Og er der nogen, der var hvad Na2O, NaOH og Na2CO3 hedder på normalt sprog? :)
Svar #2
12. november 2007 af gabbi (Slettet)
Du kan altid slå navnene op i databogen, men nu hjælper jeg lige :)
Na2O = natríumoxid
NaOH = natriumhydroxid
Na2CO3 = natriumcarbonat
Na2O = natríumoxid
NaOH = natriumhydroxid
Na2CO3 = natriumcarbonat
Skriv et svar til: skema til reaktioner..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
