Matematik

Hurtigt spørgsmål, om isolering

13. november 2007 af martin232 (Slettet)
b=(2*pi*r)/(360grader)*v

hvordan isolores r?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2007 af Teazy (Slettet)

Står v under brøkstregen eller udenfor 2*pi*r)/(360grader)

Svar #2
13. november 2007 af martin232 (Slettet)

v står udenfor

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2007 af Teazy (Slettet)

r = (b*360grader)/(v*2pi)

Svar #4
13. november 2007 af martin232 (Slettet)

og hvad så hvis det er v?

er det så v=(2*pi*r)/(360grader)-b

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2007 af Teazy (Slettet)

v = (b*360grader)/(2*pi*r))

Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål, om isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.