Kemi
En lille kemi opgave. HJÆLP!!
18. november 2007 af
Signesp (Slettet)
Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde frem til dette resultat?
Jeg ved godt at jeg skal bruge denne her formel: n=M*m Men jeg kan ikke få det til at hænge sammen. Please hjælp mig.
Beregn stofmængden af 0,48 g C8H14.
(8 og 14 skal være så tal). :)
Jeg ved godt at jeg skal bruge denne her formel: n=M*m Men jeg kan ikke få det til at hænge sammen. Please hjælp mig.
Beregn stofmængden af 0,48 g C8H14.
(8 og 14 skal være så tal). :)
Svar #1
18. november 2007 af sandybelle (Slettet)
hi :)
jeg mener formlen hedder M = m/n
så n = m / M
M (c8H14) = 110.199 g/mol
m = 0,48 mol
n = 0,48/110.199 = 0,00435 mol
jeg mener formlen hedder M = m/n
så n = m / M
M (c8H14) = 110.199 g/mol
m = 0,48 mol
n = 0,48/110.199 = 0,00435 mol
Svar #2
18. november 2007 af Signesp (Slettet)
Nå okay. Jamen det kan da også godt passe. Jeg regnede bare med den formel. You never know. Jeg prøver igen. :) Tusind tak.
Skriv et svar til: En lille kemi opgave. HJÆLP!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
