Matematik
Funktioner hjælp
22. november 2007 af
Unbreakable (Slettet)
Jeg skal bruge en lille smule hjælp her
526 en partikel bevæger sig i planen således at den til ethvert tidspunkt t befinder sig i punktet med koordinaterne F(t) hvor
f(t)= (t^3-3t+2;2t^3+3t^2-12t)
spørgsmål b
{t f´t er paralel med f``t
f´t= 3t^2-3 ; 6t^2+6t-12
f´´t= 6t ; 12t + 6
hvordan finder man hældningen på hendholdvis f´(t) og f``(t) ???
526 en partikel bevæger sig i planen således at den til ethvert tidspunkt t befinder sig i punktet med koordinaterne F(t) hvor
f(t)= (t^3-3t+2;2t^3+3t^2-12t)
spørgsmål b
{t f´t er paralel med f``t
f´t= 3t^2-3 ; 6t^2+6t-12
f´´t= 6t ; 12t + 6
hvordan finder man hældningen på hendholdvis f´(t) og f``(t) ???
Svar #1
22. november 2007 af ABreine (Slettet)
forstår ikk din opskrivning af funktionen. hvad laver ; inde midt i??
Svar #2
22. november 2007 af Unbreakable (Slettet)
det betyder de står over hinanden vidste ikk helt hvordan man skulle vise det :)
altså :
x= t^3-3t+2
y= 2t^3+3t^2-12t
altså :
x= t^3-3t+2
y= 2t^3+3t^2-12t
Skriv et svar til: Funktioner hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
