Matematik

Integration ved substitution

03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)
Hej

Er der nogen der ligger ind med et bevis for sætningen(Integration ved substitution).

I må meget gerne skrive det her til mig PLEASE det skal være i dag, for jeg skal op i morgen...

TAK:-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2004 af QaZZaQ

kig evt. her:
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/integral.html#beviser

i delen under beviser

Svar #2
03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)

Tak for det.

Er der nogen der ved om man skal give eksempler med tal til formler eller beviser?

Svar #3
03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)

Og lige et spørgsmål til:

Hvis man bliver spurgt om hvad en determinant er hvad skal man så sige?

Eller

Hvis man bliver spurgt om hvad det vil sige at opløse en vektor, hvad skal man så sige??

TAK:-)









Svar #4
03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)

PLEASE svar hurtigt på mine spørgsmål i #2 og #3!

Svar #5
03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)

Er der ikke nogen der kan svare mig?
Bare i det mindste det der står i #2.

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. juni 2004 af 404error (Slettet)

#2: Kun hvis tiden tillader det og det er relevant. Du skal først og fremmest bruge din tid på beviser.

#3: Hvad en determinant er? Så giver du definitionen på en determinant. Tilsvarende fortæller du, hvad det vil sige at opløse en vektor. Begge ting må stå i din bog.

Svar #7
03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)

Ok mange tak:-)

Svar #8
03. juni 2004 af Tanja V (Slettet)

Jeg vil lige have styr på noget...jeg ikke kan forklare.

Hvad er en kontinuert funktion og en differentiabel funktion?

TAK

Brugbart svar (0)

Svar #9
03. juni 2004 af 404error (Slettet)

En funktion f med definitionsmængde I kaldes kontinuert i et punkt a tilhørende I hvis

lim_{x->a} f(x)=f(a),

Funktionen siges at være kontinuert (på I), hvis ovenstående holder for alle a i I. Lidt populært sagt er f kontinuert hvis dens graf er "uden huller".

Hvad angår differentiabilitet, er der flere måder at definere det på. Jeg foretrækker at sige, at f er differentiabel i punktet a \\in I hvis der findes et tal C, så

lim_{x->a}((f(x)-f(a)/(x-a)-C)=0,

hvor i bekræftende fald C kaldes den afledede af f i a, C=f'(a).

Skriv et svar til: Integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.