Matematik

en funktion???

29. november 2007 af Skat1 (Slettet)
En funktion er givet ved:
y=x-1/x-2
Hvilke x-værdier kan man sætte ind:

Bestem funktionværdierne af x= -3,-1,0,1,2.
Løsligningen y=3
Hvilket tal kan ikke være funktionsværdi´?

brug for hjælpe omrking de spørgsmål?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2007 af mathon

f(x) = y =(x-1)/(x-2) og (x-2) forskellig fra 0

f(-3) = ((-3)-1)/(-3-2) =

f(-1) = ((-1)-1)/(-1-2) =

f(0) = .... osv


med TI-89:
Define f(x)=(x-1)/(x-2)
og

f({-3,-1,0,1}) =

Svar #2
29. november 2007 af Skat1 (Slettet)

hvad er det for nogle spørgsmål du har svaret på der?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2007 af mathon

(x-2) forskellig fra 0, dvs. x forskellig fra 2

Svar #4
29. november 2007 af Skat1 (Slettet)

hvad? ..

Skriv et svar til: en funktion???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.