Matematik
videre hjælp?
29. november 2007 af
Skat1 (Slettet)
En funktion er givet ved:
y=x-1/x-2
Hvilke x-værdier kan man sætte ind:
Bestem funktionværdierne af x= -3,-1,0,1,2.
Løsligningen y=3
Hvilket tal kan ikke være funktionsværdi´?
brug for hjælpe omrking de spørgsmål?
nogen som kan hjælpe herfra?
f(x) = y =(x-1)/(x-2) og (x-2) forskellig fra 0
f(-3) = ((-3)-1)/(-3-2) =
f(-1) = ((-1)-1)/(-1-2) =
f(0) =
med TI-89:
Define f(x)=(x-1)/(x-2)
og
f({-3,-1,0,1}) =
y=x-1/x-2
Hvilke x-værdier kan man sætte ind:
Bestem funktionværdierne af x= -3,-1,0,1,2.
Løsligningen y=3
Hvilket tal kan ikke være funktionsværdi´?
brug for hjælpe omrking de spørgsmål?
nogen som kan hjælpe herfra?
f(x) = y =(x-1)/(x-2) og (x-2) forskellig fra 0
f(-3) = ((-3)-1)/(-3-2) =
f(-1) = ((-1)-1)/(-1-2) =
f(0) =
med TI-89:
Define f(x)=(x-1)/(x-2)
og
f({-3,-1,0,1}) =
Skriv et svar til: videre hjælp?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
