Matematik
Hurtigt spørgsmål
03. december 2007 af
elgaardd (Slettet)
Jeg har c= 5, b=3 og a=4. Hvordan finder jeg så vinkel A i den rette trekant?
Svar #3
03. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
A = sin^(-1)(a/c)
eller
A = cos^(-1)(b/c)
eller
A = tan^(-1)(a/b)
eller
A = cos^(-1)(b/c)
eller
A = tan^(-1)(a/b)
Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
